2015

Tammikuu 2015

Sijoitusnarttuni Siiri(Tricksy Rogue's Annie Oakley) on astutettu komealla Jedillä(Tricksy Rogue's Fobetor) 
2014

Minun opiskeluistani johtuen kevät meni hyvinkin hiljaisesti koirarintamalla. Leo pyörähti tammikuussa yhdessä näyttelyssä ja seuraavan kerran vasta syksyllä.

Toukokuussa 2014 Diiva (Ritavuoren Adelaide) synnytti toisen pentueensa, kolme urosta ja kolme narttua joista yksi tricolour. Diiva siis tuplasi ensimmäisen pentueensa pentumäärän.
Kesä meni hyvinkin pitkälti pentujen kanssa. 

Syksyllä aloitimme Leon kanssa henkilöjälkikurssin ja siinä sivussa opiskelimme hieman verijälkeä. Koska Leo vierasti alkuun verijälkeä otettiin se ohjelmistoon Lilyn kanssa ja Lily osoittikin todella hyvää jäljestystä. Katsotaan mihin asti Lilyn kanssa harrastamista jatketaan. Leokin alkoi syttyä verijäljelle kun ahkerasti harjoiteltiin, nyt annetaan ajan kulua ja kokeillaan uudestaan kevätkaudella 2015.

Joulukuussa lähdimme Leon kanssa pienelle saksa/hollanti turneelle ja Leo käväisi kehässä Amsterdan Winner 2014 näyttelyssä. Ensimmäisen päivän tulos NUO EH2 ja toisena päivänä NUO ERI2. Kaiken kaikkiaan reissu oli todella hieno ja olimme näyttelyssä kaikkina kolmena päivänä. Sami pääsi juoksemaan Compisport demoja yleisön edessä.

2013

18.1.2013 
Vuosi 2013 on pyörähtänyt käyntiin ja pentusuunnitelmat ovat työn alla. Katsotaan minkälaisia mielenkiintoisia yhdistelmiä saamme aikaiseksi. 
Viime vuoden pentueesta kotiin jäi uros Ritavuoren Bravery Benjamin 'Pena'. Samaisesta pentueesta sijoitukseen lähti narttu Ritavuoren Beautiful Bella 'Ansa'. Ja kolmas pentu, uros Ritavuoren Bubble Brownie 'Sulo' muutti Raumalle.
Lisäksi minulla on nyt yhteisomistuksessa narttu Tricksy Rogue's Annie Oakley 'Siiri' yhdessä Arja Arposen ja Tiina Yliniemen kanssa. Kiitos Arja tästä mahdollisuudesta!
Viime vuoteen mahtui näyttelyissä käyntiä ja mukavia tapahtumia muiden russelistien parissa, vähän epäonnea mutta myöskin paljon kaikkea hyvää. Toivottavasti tuleva vuosi tuo paljon kaikkea mukavaa russelien parissa. 

Hyvää Uutta Vuotta kaikille ja kiitos menneestä vuodesta!

5.6.2013 Kävin hakemassa Hollannista pienen vahvistuksen laumaamme. Laumaamme liittyi uros Look It's Me Little Lion 'Leo'. Leo on hurmaava ja reipas pieni russelipoika. Kiitos Petra tästä ihanasta pojasta! Thank you Petra for this lovely little boy!

20.6.2013 Lilyn ja Manun pennut syntyivät, 3 narttua ja 1 uros. <3 Pennut ja äiti voivat hyvin. Synnytys sujui joutuisasti ja pennut olivat maailmassa vajaassa kolmessa tunnissa.

Look It's Me Little Lion

kuva: Sari Hakala/Tiina Yliniemi